Business Analist Projectmanager

Omschrijving

Er liggen mooie projecten op jou te wachten! Met jouw kennis van IT, analytische kwaliteiten en planmatige aanpak, ben jij in staat om impact te creëren binnen PinDirect by Cyber & Mason.


Of het nu gaat om de procesverbetering van transactieverwerking en monitoring, of de optimalisatie van de Sales leads, jij pakt het op en ziet mogelijkheden voor (her)ontwerp.


Je vertaalt jouw analyses en inzichten naar heldere doelen en projecten, welke op een positieve hands-on manier door jou worden opgepakt. De details en uitvoering draag jij over aan de diverse teams binnen de organisatie, waarbij jij verantwoordelijk blijft voor de bewaking en voortgang. De rol als verbinder, vertaler en adviseur tussen de teams, directie en business sluit perfect aan op jouw persoonlijke kwaliteiten en kennis.


Als inhoudelijk aanspreekpunt voor verschillende stakeholders beweeg jij je gemakkelijk tussen de verschillende teams en inspireer jij jouw collega’s om datagedreven te denken en werken.


Wat kan je van ons verwachten?

 • Een verantwoordelijke, brede en dynamische rol met ruimte voor initiatief;
 • Een goed salaris (afhankelijk van ervaring), bonusregeling, 26 vakantiedagen, goede pensioenregeling, persoonlijk opleidingsbudget, reiskostenvergoeding, doorgroeimogelijkheden, tafelvoetbal 😉;
 • Een enthousiast, informeel, betrokken en behulpzaam team;
 • Werkplek met allure én natuur in een prachtig gebouw in Dudokstijl;
 • En….. natuurlijk heerlijke koffie!

Vereisten

Waar worden wij enthousiast van?

Je weet draagvlak te creëren voor je ideeën en adviezen, je bent een denker en een doener. Het leveren van kwaliteit staat bij jou voorop. Je bent een serieuze en prettige gesprekspartner en bovenal een toffe collega.

 • Min. Hbo werk- en denkniveau met minimaal 3 jaar werkervaring in complexe IT- en BI-omgevingen;
 • Ervaring op het gebied van data en het realiseren van (data) performance analyses, vervaardigen/visualiseren van business rapportages incl. adviezen;
 • Affiniteit of ervaring binnen de financiële dienstverlening (pré);
 • Je bent in staat om theoretische kennis te combineren met hands-on ervaring;
 • Kennis van Business Intelligence architectuur, ontwerpprincipes, processing en datamodellen;
 • Je zoekt proactief de samenwerking op, neemt actief deel aan discussies en oplossingen;

Wie zijn wij?

Cyber & Mason is een platte en ondernemende organisatie in Amersfoort. Onder de merknaam PinDirect zijn wij leverancier van praktisch alle type pinautomaten. Voor onze klanten verzorgen wij als geautoriseerd Betaaldienstverlener een snelle & betrouwbare verwerking van hun betaaltransacties. De sfeer onderling is open en informeel. Onze kernwaarden zijn: Groei, Trots, Toewijding en Aandacht.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je enthousiast over deze interessante rol, reageer dan direct via de button. Contactpersoon voor deze vacature is Marcia van Eck, mvaneck@cyber-mason.nl of 06-31045868.