Klantenservice Medewerker

Omschrijving

Ben jij altijd op zoek naar de beste kwaliteit en service voor jouw klanten (Customer Service)? Vind je het leuk om samen met je team alles te regelen voor ons groeiende klantenbestand? Kan je goed luisteren en adviseren? Vind je het geen probleem om mee te denken met de klant en vervolgens heel actief bij te dragen aan oplossingen die werken? Spreekt de FinTech markt jou aan?

Dan is dit de uitdaging voor jou!


Als medewerker Customer Service & Delivery ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle operationele en ondersteunende taken rondom:

  • Voorraadbeheer;
  • Levering van diensten;
  • Contracten beheer;
  • Back Office en
  • Klachten afhandeling.


Van klantvragen tot het leveren van producten; jij bent de spin in het web voor je klant. Je bent goed aan de telefoon, weet de juiste vragen te stellen, waardoor je de juiste problemen oplost voor je klant. En vervolgens steek je je handen uit de mouwen, regelt alles rondom de levering van diensten en producten.


Vereisten

Je bent ervaren in het werken in Customer Service of Operations. Je hebt ervaring binnen de zakelijke en/of financiële dienstverlening. Het is een pré als je hebt gewerkt met een klantsysteem, zoals een CRM-applicatie of AFAS. Bekendheid met Office en het kunnen werken met Excel is een must.

Je hebt:

  • Minimaal 2 jaar ervaring in het werken binnen een klantgerichte functie;
  • Ervaring binnen de zakelijke dienstverlening en dan vooral de FinTech is een pré;
  • De mentaliteit van een teamplayer;
  • Een praktische, ondersteunende instelling.

Wie zijn wij en wat bieden wij?

Cyber & Mason levert, onder de merknaam PinDirect, alles-in-één betaaloplossingen voor het MKB. Met onze kennis als betaalspecialist bieden wij snel en eenvoudig de juiste betaaloplossing inclusief uitstekende service, telecom en transactieverwerking. Zo zijn wij leverancier van praktisch alle typen pinautomaten voor retailers en congrescentra (zoals de RAI). Voor onze klanten verzorgen wij als geautoriseerd betaaldienstverlener een snelle en betrouwbare verwerking van hun PIN- en creditcardtransacties.

Als nieuwe collega krijg je de gelegenheid om deel uit te maken van een jong enthousiast en dynamisch team. Met plezier naar je werk gaan vinden wij belangrijk. Wij bieden een prettige, collegiale werkomgeving in een groeiende onderneming. Je werkt op een steenworp afstand van Amersfoort CS en het centrum in een prachtig gerestaureerd schoolgebouw. Een professionele omgeving met nu 20 collega’s waar je de ruimte krijgt om je zowel op vaktechnisch als persoonlijk gebied verder te ontwikkelen. Wij investeren volop in de ontwikkeling van onze medewerkers!