Medewerker Customer Care (Starter)

Omschrijving

Heb jij een commerciële instelling en weet jij in elke situatie een win-win scenario te creëren? Krijg jij energie van veel klantcontact en relatiebeheer en vind je het leuk om doelgericht bezig te zijn? Lees dan zeker verder!

 

 

Voor de afdeling Customer Care zijn wij op zoek naar nieuw talent. Als onderdeel van deze afdeling zet jij je graag in om onze klanten een zo goed mogelijke service te bieden. Want een tevreden klant is een goede klant en daar worden wij ook weer blij van. De afdeling is sterk in ontwikkeling, waardoor we mensen zoeken die niet bang zijn om de mouwen op te stropen en aan de slag te gaan.

 

Binnen de afdeling Customer Care ben je het commerciële aanspreekpunt voor onze bestaande klanten. Van verkoop tot retentie; jij probeert altijd het beste te realiseren voor ons, maar ook voor onze klanten. Dit doe je door middel van veel (telefonisch) contact met klanten. Dit is met klanten die zelf contact zoeken, maar ook door proactief te reageren wanneer jij een mogelijke verbetering of een kans ziet. Pas als onze klanten de beste service krijgen, ben jij tevreden! 


Het takenpakket is breed, waarbij je o.a. kan denken aan de volgende taken: 

 

 • Het adviseren van klanten die op zoek zijn naar nieuwe producten
 • Het aanbieden van extra diensten en producten 
 • Zorgen dat al onze klanten de best aansluitende abonnementen afnemen
 • Samen met de klant op zoek gaan naar oplossingen voor ad hoc problemen
 • Garanderen dat onze klanten heel graag klant blijven!

 

   

  Wie zijn wij en wat bieden wij?

   

  Cyber & Mason levert, onder de merknaam PinDirect, alles-in-één betaaloplossingen voor het MKB. Met onze kennis als betaalspecialist bieden wij snel en eenvoudig de juiste betaaloplossing inclusief uitstekende service, telecom en transactieverwerking. Zo zijn wij leverancier van praktisch alle type pinautomaten voor retailers en congrescentra (zoals de RAI). Voor onze klanten verzorgen wij als geautoriseerd Betaaldienstverlener een snelle & betrouwbare verwerking van hun PIN- en Creditcard transacties.

   

  Als nieuwe collega krijg je de gelegenheid om deel uit te maken van een jong enthousiast en dynamisch team. Met plezier naar je werk gaan vinden wij belangrijk. Wij bieden een prettige, collegiale werkomgeving in een groeiende onderneming. Je werkt op een steenworp afstand van Amersfoort CS en het centrum in een prachtig gerestaureerd schoolgebouw. Een professionele omgeving met nu 20 collega’s waar je de ruimte krijgt om je zowel op vaktechnisch als persoonlijk gebied verder te ontwikkelen.

   

   

  Herken jij jezelf, of iemand anders, in de bovenstaande tekst? Reageer dan snel!

   

  Vereisten

    

  Verder beschik jij over de volgende vaardigheden: 

  • Je bent enthousiast, positief en vol energie
  • Je wordt blij van het zoeken naar een win-win situatie en de beste oplossing
  • Je bent in staat om snel tot de kern van een probleem te komen
  • Je kunt goed luisteren naar - en meedenken met - onze klant
  • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Je houdt ervan om in een jong, dynamisch team mee te groeien en te bouwen
  • Je hebt ervaring in (commerciële) telefonische dienstverlening